Over Marnefoto

wat is

Marnefoto is dé website om eens rond te kijken in het Marnegebied. Zowel voor de trotse bewoners van dit gebied, als voor toeristen. Ben je van plan hier je vakantie door te brengen, dan kun je op deze site alvast een indruk opdoen van al het fraais wat op je wacht. Ben je hier al geweest, op vakantie of tijdens een dagtrip, dan kun je hier nog eens alles herbeleven en heerlijk nagenieten van al het moois dat je hebt gezien.

Het Marnegebied. Dat is het Hogeland, de dijk, de polders, de kwelder en de Waddenzee. Dat is Nationaal Park Lauwersmeer, met zijn bijzondere flora en fauna: de wilde orchideeën, de ganzen, de vogels, de Konikspaarden, de Schotse Hooglanders.
En dan zijn er natuurlijk ook nog de dorpen, elk met hun eigen karakteristieke plekken en gebouwen.

Marnefoto, het Marnegebied in foto’s: dat is precies wat deze site is. Je kunt hier plaatjes kijken – of ploatjes kiek’n, zoals ze hier zeggen.

Bekijk onze foto’s op de fotopagina of grasduin eens door onze beslommeringen in onze blog. Er is meestal wel wat nieuws te zien, want zowel de fotopagina als de blog worden regelmatig aangevuld met nieuwe foto’s. Binnenkort zal het fotowerk ook te koop zijn – om aan de muur te hangen, of om kado te geven.

Kom nog eens terug! Voeg onze site toe aan je favorieten, of like ons op Facebook.

wie is

Marnefoto is bedacht en wordt onderhouden door a boerema design, een ontwerpbureautje in Kruisweg, nét achter de dijk. We doen portretfotografie (in onze fotostudio in Winsum en op locatie), we doen grafisch ontwerp en we maken websites. Alles in één bedrijf, met passie voor mooi en oog voor kwaliteit.

waar is

We zijn te vinden op internet:

aboerema-logo

Alex zijn fotowerk: alexboerema.nl

Anneke haar site: annekeboerema.nl

Je kunt ons e-mailen: info@marnefoto.nl
en bellen: 06-12290735 (Alex)